lördag 19 april 2014

God efterrätt!

En otroligt snabb och god efterrätt är dessa fyllda Kinderägg. Ser precis ut som ett frukostägg, men det är i så fall ett väldigt sött sådant.

Hoppas ni har en härlig påskledigheten i solen.

Jag hittade receptet på Facebook och tog ett foto och tyvärr så ser jag inte vem som lagt ut det.
Nu har jag hittat vem som lagt ut receptet, Helena Österman, och det finns på FB, sidan heter Kakburken.


                                 


                                 

Fyllda Kinderägg

4 st Kinderägg
50 gram vit choklad
½ dl grädde
½ dl kesella, vanilj
Aprikosmarmelad, den i flaska är bra för den har inga bitar

Skär av toppen på ägget så du får ut leksaken.

Smält chokladen och låt den svalna
Vispa grädden. Blanda grädde och kesella i chokladen.
Fyll äggen och ställ dem i kylen så de får stelna.
Gröp ur lite fyllning så det blir ett hål och ha i aprikosmarmelad och du har ett ägg!

Ät och njut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar